Translate

giovedì 10 maggio 2012

Le mie prime camicie / My first shirts

                 Volevo condividere con voi le foto delle mie prime camicie. Che cosa ne dite?
  This are my first shirts. What do you think about them?






6 commenti:

  1. Ca mare pasionata de accesorii,imi imaginez camasa galdena accesorizata cu un colier de perle vernil si foarte lung.

    RispondiElimina
  2. Da, ai dreptate, ar sta bine un colier vernil si cat mai lung camasii galbene. Vad ca stii sa armonizezi culorile si sa gasesti accesoriile potrivite, ai stofa de stilist de moda. Pupic!

    RispondiElimina
  3. Camasa gri este foarte versatila. Poti sa o adaptezi la orice moment al zilei; cu blugi, cu fusta creion, pantaloni negri la dunga, centura lata, vesta de stofa si accesorii de la cele mai simple la cele mai extravagante. Bravo! As imbraca-o cu cea mai mare placere!

    RispondiElimina
    Risposte
    1. E intr-adevar o camasa classica, foarte simpla, liniara , culoarea e neutra si placuta. Se poate asorta cu multe piese de imbracaminte. Singurul detaliu care rupe in mod delicat sunt nasturii vintage.

      Elimina
  4. Dupa parerea mea, camasa este un mixt de mai multe influente: volanul ii da o tenta romantica, gulerul tip tunica o duce spre zona office, manecile trei sferturi ii imprima un aer lejer, degajat, iar culoarea excentrica...

    RispondiElimina
  5. Ai dreptate! Iar toate aceste elemente unite favorizeaza impactul viziv pe care caut sa-l obtin prin creatiile mele.Multumesc!

    RispondiElimina

Your comments will be most appreciated, so, feel free to express your oppinion. Thank you!